Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

27. 02. 2024. 22:58 >> 00:26

NAKON DVOMEČA

Marić: Zadovoljan sam, svaka čast djevojkama

Crnogorske fudbalerke remizirale su sa Sjevernom Irskom 1:1 u baražu za ulazak u B ligu nacija, ali su ostavile odličan utisak.

Selektor Mirko Marić je bio ponosan poslije meča, čestitao je ekipi na izvanrednom meču. Naglasio je da se ponovo vidio nedostatak fizičke snage u odnosu na protivnika kao i u Podgorici.

“Ukupan utisak je pozitivan. Prvo poluvrijeme smo odigrali vrlo dobro, a u drugom se vidio nedostatak snage, iako smo poveli 1:0, što nam je dalo dozu sigurnosti. Nedostaje nam fizičke snage, Irkinje su od 70. minuta bile nadmoćnije. Sve u svemu, vrlo sam zadovoljan i svaka čast djevojkama na izvanrednoj utakmici“, rekao je Marić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније