Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

23. 02. 2024. 17:50 >> 19:28
Čitaj mi:

NAKON PORAZA

Marić:Drugi gol pokvario utisak, Irska fizički spremnija

Najbolje crnogorske fudbalerke poražene su u prvom meču baraža za ulazak u B diviziju Lige Nacija od Sjeverne Irske u Podgorici 0:2. Selektor Mirko Marić kazao je nakon meča da je odlučila fizička sprema igračica Irske.

“Utisak je pokvario drugi gol u 91. minutu. Korektno prvo poluvrijeme, stvorili smo šansu preko Armise Kuč, a onda imali i polukontru. Kad je drugo poluvrijeme u pitanju, mislim da su Irkinje u ovom momentu fizički dosta bolje. Vidjelo se to, imale su inicijativu, konstantno napadale, pa nam je gol visio u vazduhu. Svakako, čestitam djevojkama, pružile su maksimum u ovom momentu, samo ostaje žal zbog drugog gola”, poruka je nakon utakmice Mirka Marića, selektora crnogorskih fudbalerki.

Bila je ovo prije svega fizički zahtjevna utakmica, vremena za odomor je malo jer je revanš u Belfastu već u utorak.

“Moramo da se borimo. Nadam se da ćemo ponoviti borbenost, da ćemo pružiti maksimum. Vidjećemo za koliko će to biti dovoljno”, zaključio je Marić.

Podjsetimo, Crna Gora je grupnu fazu “C” Lige nacija završila na drugom mjestu, dok je Sjeverna Irska bila trećeplasirana u “B” diviziji.

“Zadovoljna sam igrom u prvom dijelu. Uspjele smo da se odbranimo. Bile smo koncentrisanije, nego što je to bio slučaj u nastavku. Nažalost, u nastavku veliki pad koncentracije, što se odrazilo i na rezultat, primile smo dva pogotka”, rekla je kapitenka Slađana Bulatović.

Kvalitet je bio na strani rivala.

“Mnogo su fizički jače. Nažalost, nismo uspjele da ispratimo taj tempo u drugom dijelu utakmice. Takav način igre doveo nas je do poraza”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније