Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

18. 02. 2024. 09:52 >> 10:12
Čitaj mi:

PRVA LIGA

Budućnost domaćin Dečiću, Sutjeska u Baru

Posljednja dva meča 20. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige biće odigrani danas. U derbiju runde, u 17 sati na Gradskom stadionu u Podgorici, sastaće se Budućnost i Dečić.

Trener "plavih" Mladen Milinković, čija ekipa ima dva boda više u odnosu na Tuzane, poručio je da je meč izuzetno važan, ali da neće riješiti šampionsku trku.

“Ako pobijedite direktnog konkurenta svakako da će psihologija biti bolja, ali ne treba da dajemo preveliki značaj utakmici. Jeste meč bodovno nešto važniji u odnosu na druge, ali ovaj derbi neće odlučiti prvaka. Mnogo je bodova u opticaju, a u prvom dijelu sezone oba tima su prošla kroz uspone i padove”, kazao Milinković.

On neće moći da računa samo na Brazilca Almeidu, dok za Dečić neće nastupiti Saša Balić i Oliver Šarkić. 

U Baru, dva sata ranije, rivali će biti Mornar i Sutjeska.

Na jučerašnjim utakmicama postignuti su sljedeći rezultati:

Petrovac - Mladost 3:2, Arsenal - Jezero 3:1 i Jedinstvo - Rudar 1:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније