Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ Beta ]

10. 12. 2023. 22:08 >> 22:08

PRIMERA

Utakmica između Granade i Atletika biće nastavljena sjutra

Utakmica španskog prvenstva između fudbalera Granade i Atletik Bilbaa koja je prekinuta danas u prvom poluvremenu zbog smrti jednog navijača na tribinama biće nastavljena sjutra od 21 sat.

Utakmica je prekinuta u 18. minutu nakon što je navijaču Granade pozlilo, a španski mediji prenijeli su da je umro od srčanog udara.

Prvo je u 15. minutu sudija primijetio da se nešto dešava na tribinama, ali je poslije konsultacija sa delegatom, utakmica nastavljena. Međutim, poslije nepuna dva minuta golman Atletika Unaj Simon obavijestio je linijskog sudiju da ima problema na tribinama, pa je glavni sudija Ortis Arijas prekinuo utakmicu.

Ljekarske ekipe oba kluba su ukazale prvu pomoć 50-godišnjem navijaču, a zatim i hitna pomoć, ali on nije izdržao.

Uoči prekida Bilbao je vodio sa 1:0 golim Injakija Vilijamsa iz šestog minuta.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније