Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

10. 12. 2023. 12:51 >> 12:51

PREPREKA ZA SADA PLATA

Osimen ostaje u Napulju: 13 sastanaka sa De Laurentisom

Iako se već neko vrijeme piše o tome da će nigerijski napadač Viktor Osimen promjeniti sredinu, a kao nove destinacije su se pominjali Liverpuil ili Mančester junajted, mogao bi da uslijedi poptuni obrt, odnosno da fudbaler ostane i dalje u Napoliju.

Kako prenosi "Il Matino" OSimen i Aurerilije de Laurentis su se ove sezone sastali čak 13 puta u pregovorima da Osimen potpiše novi ugovor za akutelnog prvaka Italije.

De Laurentis želi da fudbaler i narednih pet godina nosi dres Napolija, a navodno ni sam Nigerijac nema ništa protoiv.

Za sada jedina prepreka je ugovor koji Osimen traži, budući da su njegovi zahtjevi 10 miliona eura po sezoini koje će De Laurentis morati da iskešira ukoliko želi da se saradnja nastavi.

Osimen je dobijao nerealne ponude iz Saudijske Arabije ali je on sve to odbio u želji da igra i dale kompetentan fudbal na najvećem nivou u Evropi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније