Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

08. 12. 2023. 10:28 >> 11:09
1

POKUŠAO DA IZAĐE IZ SRBIJE

Uhapšen bivši fudbaler Simon Vukčević, pronašli mu pištolj i 126 metaka

Simon Vukčević, nekadašnji crnogorski reprezentativac, uhapšen je u subotu na graničnom prelazu Gostun, kada je pokušao da izađe iz Srbije, prenose mediji iz te zemlje.

U automobilu bivšeg igrača Partizana pronađen je pištolj, kao i 126 komada municije.

Vukčeviću je određen pritvor do 30 dana.

Vukčević je karijeru započeo u Partizanu, igrao je još za Saturn, Sporting iz Lisabona, Blekburn Roverse, Karpate iz Lavova, Vojvodinu, Levadijakos, Enosis Neon i Šaveš, prije nego što je posljednji angažman imao u Budućnosti 2018. godine.

Odigrao je pet utakmica za reprezentaciju Srbije i Crne Gore, a u dresu Crne Gore zabilježio 45 nastupa i postigao dva gola.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније