Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

07. 12. 2023. 10:49 >> 12:08

ELITNE KVALIFIKACIJE

Crna Gora u grupi sa Norveškom, Izraelom i BiH

Omladinska reprezentacija Crne Gore igraće u elitnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvu u grupi zajedno sa Norveškom, Izraelom i Bosnom i Hercegovinom.

Naši fudbaleri došli su do elitne runde nakon dobrih nastupa u preliminarnoj teškoj grupi u kojoj su pored nas igrali Engleska, Vels i Austrija,  a izabranici Gorana Perišića su završili kao drugi, iza Austrije, a ispred Engleske i Velsa.

Elitna runda kvalifikacija igraće se od 18. do 26. marta.

Domaćin naše kvalifikacione grupe biće nosilac Norveška. Naši momci će upravo s njima prvo odmjeriti snage, pa slijedi duel sa Izraelom, i na kraju sa Bosnom i Hercegovinom. 

Porblem za naš tim bi mogla da bude velika hladnoća, ali i vještačka podloga na kojoj se igraju većina utakmica u Norveškoj.

Evropsko prvenstvo održaće se od 15. do 28. jula a domaćin je Sjeverna Irska.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније