Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

03. 12. 2023. 17:15 >> 17:38

PREMIJER LIGA

Liverpul u finišu slomio otpor Fulama, Čelsi bolji od Brajtona

Fudbaleri Liverpula nakon goleade i preokreta savladali Fulam na "Enfildu" 4:3, u meču 14. kola Premijer lige.


Liverpul je vodio 1:0 i 2:1, ali Fulam nije odustajao i 20 minuta prije kraja je poveo 3:2.
Gosti su odolijevali do 87. minuta, tada je Endo izjednačio na 3:3, da bi dva minuta kasnije Aleksander Arnold donio "redsima" trijumf.

Liverpul se poslije devete pobjede popeo na drugo mjesto na tabeli Premijer lige sa 31 bodom, dva manje od prvoplasiranog Arsenala. Fulam je pretrpio sedmi poraz i zauzima 14. mjesto sa 15 bodova.

Čelsi je na "Stamfodru" u još jednoj goleadi bio bolji od Brajtona na svom terenu 3:2.

Domaćin je poveo preko Enca Fernandesa u 17. minut, prednost je duplirao Kolvil u 21, a onda je u finišu prvog poluvremena meč dobio novu dimenziju.

Buonanote je smanjio u 43. minutu, a neposredno prije odlaska na odmor domaćin je ostao sa igračem manje, jer je isključen Galager.

Međutim, "plavci" su u nastavku stigli do trećeg pogotka. Pogodio je bio Fernandes iz penala, a konačan rezultat postavio je Žoao Pedro.

Čelsi ima pet pobjeda i 10. je na tabeli sa 19 bodova. Brajton je osmi sa tri boda više.

Bornmut i Aston Vila su podijelili bodove 2:2.

Strijelci za Bornmut bili su Semenjo i Solanke, dok su za Vilu pogodili Bejli i Votkins.

Remi je viđen i u duelu Vest Hema i Kristal Palasa u Londonu 1:1. Vest Hem je vodio golom Kudusa, bod Palasu obezbijedio je Eduar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније