Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 12. 2023. 12:18 >> 12:18

UOČI MEČA FRANCUSKE LIGE

Ubijen navijač Nanta

Navijač francuskog Nanta ubijen je u subotu pred meč tog kluba i Nice u okviru Lige 1, kada ga je, pod još nerazjašnjenim oklnostima, s leđa ubo vozač taksija.

Prema navodima tamošnjih medija, do sukoba je došlo kada su navijači Nanta napali gostujuće pristalice koje su u nekoliko taksi vozila pristizale na stadion.

Preminuli (31) je inače član udarne ultras grupe Nantovih navijača "Loire Brigade".

Prema do sada potvrđenim informacijama, do kobnog sukoba došlo je pošto su navijači Nanta opkolili taksi vozilo u kojem su se nalazile pristalice gostujućeg kluba.

Tada je vozač taksija izašao iz kola sa nožem u ruci i kako se pretpostavlja, nanio smrtonosnu ranu navijaču koji je preminuo na licu mjesta, uprkos brzoj intervenciji hitne pomoći.

U toku večeri oglasio se Fudbalski klub Nant i obavijestio javnost o tragičnom događaju, a oglasila se i minstarka sporta Ameli Oudea Kastera koja je izrazila saučešće porodici nastradalog.

"Istraga sada mora da utvrdi sve okolnosti i činjenice koje su dovele do toga da dođe do ove tragedija", poručila je ministarka.

Osumnjičeni vozač taksija se inače odmah predao policiji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније