Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

01. 12. 2023. 23:01 >> 22:58

SERIJA A

Juventus u nadoknadi pobijedio Moncu

Fudbaleri Juventusa pobijedili su Moncu u gostima 2:1 u 14.kolu Serije A. Čak dva gola viđena su u nadoknadi drugog poluvremena.

Već u 11. minutu penal za Juventus, Kambijaso se izborio za poziciju, bio je fauliran i sudija nije imao dilemu, pokazao je na bijelu tačku.

Dušan Vlahović je uzeo stvar u svoje ruke, ali je Di Gregorio odbranio njegov udarac, potom i još jedan koji je, čini se, bio još teži.

Ipak, samo minut kasnije, gol u mreži Monce.

Kavilja je izveo korner sa desne strane, Rabio je bio na pravom mjestu i glavom zakucao loptu u mrežu za 0:1.

Karboni je uspio da izjednači u prvom minutu nadoknade, poslao je loptu u kazneni prostor, niko je nije dokačio i ona je završila u mreži, bila je to jedna od onih lopti koje su najnezgodnije za golmane jer očekujete da će je neko zakačiti.

Ipak, utakmicu rešava Federiko Gati poslije prodora Rabioa, poslije promašene lopte, uspio je iz drugog navrata da zakuca loptu za tri boda.

Juventus je sada prvi na tabeli, makar na kratko dok Inter ne odigra utakmicu protiv Napolija u Napulju.

Monca, sa druge strane, ostaje na 18 osvojenih bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније