Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

21. 11. 2023. 18:25 >> 18:26

PRIJATELjSKI MEČ

Novi okršaj Ronalda i Mesija

Dvojica fudbalera koji su obiljeležili ne samo posljednjih deceniju i po u svjetskom fudbalu, nego su i na samom vrhu liste najboljih fudbalera svih vremena, uskoro će ponovo izaći na teren jedan protiv drugog.

Kristijano Ronaldo protiv Lea Mesija.

Slavni Portugalac sada igra u saudijskom Al Nasru, Mesi je poslije odlaska iz Pari Sen Žermena u MLS ligi, u Majamiju, ali iako su otišli na različite strane svijeta, putevi će im se vro brzo ponovo ukrstiti.

Naime, danas je objavljena informacija da će Ronaldov Al Nasr i Mesijev Inter Majami odigrati ''blokbaster prijateljski meč'' u februaru naredne godine, dakle za samo tri mjeseca.

Ovaj spektakularni susret biće organizovan u Rijadu, u Saudijskoj Arabiji, a tačan datum se naknadno biti preciziran.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније