Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

21. 11. 2023. 13:31 >> 13:31

PROZIVAJU GA I ENGLEZI

Ukrajina ogorčena na Čeferina: Podržao Italiju prije našeg duela

Fudbalski savez Ukrajine osudio je izjavnu predsjednika Evropske krovne kuće fudbala (UEFA), Aleksandra Čeferina, koji je u prije duela Ukrajine i Italije (meč odluke) da podršku "Azurima".

Slovenac je za italijanski "La Prese" kazao da Italija "mora da se kvalifikuje na EURO".

„Italija mora da se kvalifikuje za Euro 2024, inače bi to bila katastrofa. Italijanska reprezentacija je previše važna i mislim da će pobijediti Ukrajince“, kazao je Čeferin.

Sergej Rebrov, selektor Ukrajinaca je zbog ovoga i prije meča "osuo paljbu" po predsjendiku UEFE, a nakon meča i cijela ukrajinska javnost, ali isto tako i britanski mediji.

Sve je dobilo veću dimenziju nakon što, prema ukrajinskom mišljenju, nije dosuđen čist jedanaesterac nakon prekršaja Kristantea nad Mudrikom.

"Želja Čeferina se ostvarila. Iako su snimci pokazali da je bilo kontakta, sudija i VAR su ostali nijemi", prenosi britanski "Miror".

Meč je na kraju završen sa 0:0 pa je Italija otišla dalje zbog boljeg međusobnog skora.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније