Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 11. 2023. 18:20 >> 18:32

POSLjEDNjI MEČ U KVALIFIKACIJAMA

Stojković pred Bugarsku: Šansa koju moramo iskorisiti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi kazao je pred odlučujući meč sa Bugarskom u Leskovcu da želi trijumf i siguran je u taj epilog.

"Mi smo opredijeljeni ka ofanzivnom fudbalu. Ja ga tako volim i šta da radim. Ovo je utakmica u kojoj greške moraju da budu svedene na minimum. Da ne poklonite protivniku ništa, niti da ga častite. Probaćemo da kreiramo šanse i da bar neku od njih krunišemo golom. I ubijeđen sam da će tako i biti. Uz sav respekt Bugarskoj, njima ćemo poželjeti sreću u drugim kvalifikacijama, ali ovu šansu Srbija ne smije i ne želi da ispusti", rekao je Stojković.

Piksi vjeruje da sve zavisi od njegove ekipe u sjutrašnjem duelu.

"Moramo da budemo oprezni. Kada ste oprezni, pokazujete poštovanje. Niko ne smije da pomisli da je gotovo - može da bude jako opasno ako se ova utakmica ne shvati ozbiljno. Bugarska uz sav kvalitet ne može da ima veći motiv nego što ga Srbija ima. Neću pretjerati ako kažem, gledajući učešće na evropskim takmičenjima, sigurno je ovo istorijska utakmica. Posebno za ovu generaciju igrača", istakao je Piksi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније