Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

28. 10. 2023. 16:00 >> 16:00

PREMIJER LIGA

Nastavlja se posrnuće Čelsija: Brentfordu cijeli plijen

Fudbaleri Čelsija nastavljaju sa lošim izdanjima, pa su tako i danas poraženi od Brentforda u malom gradksom derbiju na "Stamford bridžu" sa 0:2.

Koliko je loše stanje među "Plavcima" govori podatak da su u zadnje četiri utakmice, na svom terenu osvojili samo jedan bod.

Od njih je prvo bio bolji Notingem Forest (0:1), pa Aston Vila istim rezultatom.

Potom su odigrali neriješeno sa Arsenalom u meču u kojem su izgledali dobro, ali su desetak minuta "prosuli" prednost od 2:0 i na kraju igrali 2:2, da bi danas Brentford slavio sa 0:2.

Interesantno je da je Brentfordu ovo treći put zaredom da nosi cijeli plijem sa "Stamforda" jer su u prethodne dvije utakmice slavili sa 0:2 i 1:4.

Čelis je danas u prvih 45 minuta izgledao dobro na terenu, ređale su se prilike, ali nisu bili precizni.

Kako je počelo drugo poluvrijeme tako je Brentford bio sve opasniji, a onda u 58. minutu je Itan Pinoko matirao Roberta Sančeza.

Prethodno je Brajan Embuemo uspio da prođe Kukurelju i uputi centaršut, a jamajčanski fudbaler glavom je postigao gol.

Probao je Poketino i izmjenama pa i promjenom sistema igre da preokrene meč, ali nisje uspio.

U zaostavnom vremenu, kad je Sančez bio u protivničkom šesnaestercu ne bi li pomogao svom napadu, sjevnula je kontra i Embueno se ušetao u gol za konačnih 0:2.

Čelsi je nakon 10 kola 11. na tabeli Premijer lige sa 12 osvojenih bodova, Brentford je poziciju ispred njih sa bodom više.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније