Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

24. 10. 2023. 17:23 >> 17:23

PRENOSI SKAJ

Tonali sve priznao, čeka ga deset mjeseci suspenzije?

Fudbaler Njukasla Sandro Tonali mogao bi da se nagodi sa tužilaštvom u Italiji i bude suspendovan samo na deset mjeseci, što je znatno manje od prethodno najavljenih 16, prenosi Skaj sport.

Prethodno je Tonali priznao da se ilegalno kladio na mečeve Milana dok je bio član tog tima.

Skaj navodi da su Tonalijevi advokati i tužilaštvo blizu dogovora, po kojem bi 23-godišnjak bio suspednovan do avgusta 2024. godine.

Za njega bi tako ova sezona bila gotova, a propustio bi Evropsko prvenstvo u Njemačkoj narednog ljeta. Pošto presuda još nije donijeta, Italijan još ima pravo nastupa za Njukasl.

Prethodno se spekulisalo da ga očekuje 16 mjeseci suspenzije, uz još toliko uslovne kazne.

Tonali je 2021. stigao u Njukasl iz Milana, u transferu vrijednom 64 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније