Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

10. 10. 2023. 19:20 >> 19:21

SOUZU SMIJENjEN

Filipo Inzagi novi trener Salernitane

Fudbalski klub Salernitana smijenio je danas Portugalca Paula Souzu i za novog trenera imenovao Filipa Inzagija.

Salernitana je prošle sezone, predvođena Souzom, obezbijedila opstanak u Seriji A zauzevši 15. mjesto na tabeli, ali je novu sezonu počela veoma loše.

Taj klub u prvih osam kola nije zabilježio niti jednu pobjedu, upisao je samo tri remija i pet poraza i nalazi se na pretposljednjem mjestu na tabeli.

Zbog toga se uprava kluba odlučila na promjenu i izabrala je Inzagija koji je bio bez posla od kraja avgusta kada je napustio Ređo Kalabriju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније