Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

10. 10. 2023. 15:05 >> 15:44

KVALIFIKACIJE ZA EP

Mlada fudbalska reprezentacija desetkovana za meč sa Švajcarskom

Mlada fudbalska reprezentacija biće desetkovana u meču sa Švajcarskom u gostima, koji se igra u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Napadač Sutjeske Vuk Striković je pozitivan na koronavirus, ofanzivac Budućnosti Milan Vukotić se povrijedio za vikend protiv Rudara, neće zbog povrede biti ni beka Mladosti Boričića, dok Stefan Melentijević nije uspio da završi papirologiju, kako bi nastupao za Crnu Goru.

Ranije sa spiska zbog povreda ili poziva za A selekciju su otpali Viktor Đukanović, Lazar Mijović i Andrija Radulović, pa je jasno da našu selekciju čeka težak posao u Lozani.

Nakon svih ovih pehova, selektor Nikola Rakojević je naknadno pozvao napadača Rudara Aleksu Golubovića i defanzivca Mladosti Jovana Vujisića.

Meč sa Švajcarskom igra se u petak, dok četiri dana kasnije naša selekcija gostuje Albaniji.

Crna Gora na startu kvalifikacija je savladala Jermeniju u gostima 1:0.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније