Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

09. 10. 2023. 21:34 >> 22:15

SOUZI SE SPREMA OTKAZ

Inzagi najozbiljniji kandidat da preuzme klupu Salernitane

Salernitana je navodno spremna da otpusti trenera Paula Souzu tokom reprezentativne pauze, a najozbiljniji kandidat da ga zamijeni na tom mjestu je Filipo Inzagi.

Klub iz Salenra je katastrofalno započeo novu sezonu u Seriji A, iako su u prvom kolu "otkinuli" bodove Romi (1:1) i trenutno se nalazi na pretposljednjem 19. mjestu na tabeli nakon osam utakmica, sa samo tri boda.

Souza je Salernitanom u prvoj sezoni na klupi obezbijedio ospstanak u eliti, pošto je zauzeo 15. mjesto sa 11 bodova razlike od zone ispadanja.

Kako prenose italijankski mediji, Salernitana još nije donijela konačnu odluku o budućnosti Portugalca, ali ozbiljno se sprema da otpusti Souzu u narednim danima i da nakon reprezentativne pauze u ostatak sezone krene sa novim trenerom.

Čelni ljudi kluba su već održali pozitivne razgovore sa Inzagijem tokom dana, a razgovori su bili fokusirani na potencijalno imenovanje za novog glavnog trenera kluba.

Inzagi je trenutno favorit za preuzimanje, a tek je ostao bez posla nakon što je krajem avgusta napustio Ređo Kalabriju iz Serije D. Bivši napadač Milana miljenik je predsjednika Salernitane, Danila Jervolina.

Alternative Inzagiju su bivši selektor Švajcarske, Vladimir Petković i Luka Goti koji je prošle sezone predvodio Speciju.

Popularni "Pipo" je u svojoj trenerskoj karijeri predvodio i Milan, Veneciju, Bolonju, Benevento i Brešu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније