Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

03. 10. 2023. 20:22 >> 20:23

POVRIJEDIO FUDBALERA ĐIRONE

Načo suspendovan tri utakmice, propušta "El Klasiko"

Španski fudbaler i kapiten Real Madrida, Načo Fernandes, kažnjen je danas sa tri meča suspenzije zbog "opasne igre" i grubog starta nad fudbalerom Đirone, u subotnjem meču španske Primere.

Načo je u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena dobio crveni karton nakon grubog starta nad fudbalerom Đirone, Portuom.

Portu je tom prilikom zadobio povredu desnog skočnog zgloba i kidanje mišića na lijevoj butini, saopštio je njegov klub.

"Želio bih da se izvinim Portuu zbog ovog nenamjernog starta. Nikada nijesam želio da povrijedim nekog igrača. Nadam se da će biti dobro i da će se brzo oporaviti", napisao je Načo na Instagramu.

"Načo je uputio izvinjenje i ono je prihvaćeno. Nema potrebe da se širi tema. Kao što sam rekao, to je bio splet nesrećnih okolnosti", izjavio je trener Reala, Karlo Anćeloti.

Načo će propustiti mečeve protiv Osasune, Sevilje i Barselone u Primeri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније