Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

03. 10. 2023. 12:38 >> 12:42

LIGA ŠAMPIONA

Anćeloti: Čeka nas teška utakmica

Karlo Anćeloti vraća se u Napulj, gdje je svojevremeno predvodio zvaničnog prvaka Italije. Real Madrid će večeras igrati sa Napolijem u drugom kolu Lige šampiona.

Odlično je upoznat sa kvalitetom tima Rudija Garsije.

“Čeka nas utakmica protiv jednog od najboljih timova u Italiji. Imali su odličnu prošlu sezonu. Uglavnom su zadržali kostur tima. Čeka nas težak i izjednačen meč. Napoli ima individualni kvalitet, a uz to i sjajnu podršku sa tribina, koja ih nosi. Neophodno je da odigramo disciplinovano. Nadam se da ćemo ponoviti dobre stvari iz utakmice protiv Đirone. Ako to uradimo, ostvarićemo dobar rezultat”, optimista je Anćeloti.

Novinare u Italije zanimalo je koliko je zadovoljan igrama Džuda Belingema.

“Sjajno se uklopio u tim. Odlično mu ide i pokazuje kvalitet koji ga je preporučio da dođe u Madrid. Nije važno da li ga neko smatra najboljim na svijetu na toj poziciji. Iskreno, oduševljen sam što je dio mog tima”, priznao je Italijan.

Utakmica Napoli – Real odigraće se večeras od 21 sat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније