Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

29. 09. 2023. 15:40 >> 15:54

PORUKA NAVIJAČIMA

Vlasnik Šefild Vensdeja: Više neću da ulažem novac u klub

Vlasnik Šefild Venzdeja Venzdeja Dejfon Čansiri poručio je navijačima tog kluba da neće više da ulaže novac u njega.

Navijači već duže vrijeme traže njegov odlazak, ali on nema namjeru da odstupi.

"Od sada više neću ulagati novac u klub. Ako vi kažete da ste vi gazde, a da sam ja priveremeni čuvar, onda mi pokažite kako da budem dobar vlasnik i sačuvajte klub. Vi tražite da ja odem, a u isto vrijeme tražite i da trošim još novca. Ako želite da napustim Šefild onda mi prije toga pokažite kako da vodim klub i kako da uložim novac. Vi nemate pravo da tražite od mene da odem. Ja sam taj koji je spasio klub, koji je svoj novac trošio na njega, koji mora svakog mjeseca da plati dva i po miliona eura", napisao je Čansiri u otvorenom pismu.

On je istakao da bi navijači trebalo da iskažu više poštovanja prema vlasnicim klubova.

"Neki navijači bi morali da imaju više poštovanja prema vlasnicima klubova, a ne da budu sebični razmišljajući samo o svojoj dobrobiti i ne radeći ništa u korist kluba. To je neprihvatljivo. Kao rezutat svega, odlučio sam da više ne ulažem novac u klub dok god navijači ne prestanu nepošteno da me tretiraju. Protesti ne mogu da pomognu Šefildu. Volio bih da umjesto toga ti isti navijači pokažu koliko vole klub i da mu ne nanose štetu“, poručio je vlasnik navijačima.

Šefild je nakon osam kola "fenjeraš" u Čempionšipu sa svega dva osvojena boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније