Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

25. 09. 2023. 17:19 >> 17:25

ZVANIČNO

Savović novi trener Arsenala

Milija Savović novi je trener tivatskog Arsenala, saopštio je danas klub iz Tivta na zvaničnoj stranici kluba.

Savović je na klupi Tivćana došao umjesto Zorana Tripkovića.

Sa Savovićem je u Arsenal stigao i njegov saradnik Dejan Jelenić.

Savović je prošle sezone vodio Sutjesku, a na klupi nikšićkog kluba zamijenio ga je Nenad Brnović, nakon čega je Savović radio u redovima šampiona Libije Al-Itihadu.

U trenerskoj karijeri radio je kao pomoćni trener u Mogrenu i Komu, potom je vodio OFK Bar, Zabjelo, Bratstvo, Iskru, Dečić, Mladost Lješkopolje, Otrant, Jezero i Sutjesku, s kojom je u sezoni 2021/22 osvojio šampionsku titulu.

Nakon devet odigranih kola u domaćem šampionatu Arsenal je sedmi sa 10 bodova, uz dvije pobjede, tri remija i četiri poraza.

Tivćani su u seriji od šest utakmica bez pobjede, uz dva remija i četiri poraza.

Na klupi Arsenala Savović će najvjerovatnije debitovati u srijedu kada je na programu utakmica 9. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige sa Rudarom.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније