Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

25. 09. 2023. 14:37 >> 14:38

TRENER REALA

Anćeloti: Poraz nije krivica igrača, već moj neuspjeh

Fudbaleri Real Madrida su juče u gradskom derbiju sa Atletikom upisali prvi poraz u sezoni. Karlo Anćeloti, trener Reala, poslije meča je rekao da preuzima odgovornost i da je Atletiko zasluženo pobijedio.

"Kada izgubite 1:3 od gradskog rivala, onda je sasvim normalno da kao trener preuzmete odgovornost. To je najmanje što mogu da učinim. Ovo nije krivica igrača, već moj neuspjeh. Tako treba gledati na situaciju", rekao je Anćeloti i dodao:

"Primili smo slične golove, a to ne smije da nam se dešava. Vrlo slabo smo ušli u meč, nekako nedovoljno spremni, a tim kakav je Atletiko Madrid takve stvari zna da kazni. Oni su pokazali sav kvalitet i sasvim zasluženo uspjeli da ostvare važnu pobjedu jer su cijelu utakmicu bili bolji od nas i to treba da se prizna".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније