Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

22. 09. 2023. 13:45 >> 13:45

VELIKI BROJ POVREDA

Problemi za Real pred derbi sa Atletikom

Fudbaleri Real Madrida u nedjelju igraju veliki gradski derbi protiv Ateltika, a prema informacijama mogli bi biti značajno oslabljeni za taj duel.

Najbolji igrač Reala ove sezone, Džud Belingem, ranije je završio trening zbog stomačnih problema, ali medicinsko osoblje i dalje vjeruje da će biti prisutan na posljednjem treningu i utakmicu protiv Atletika.

Međutim, glavobolju Anćelotiju predstavlja odsustvo Vinisijusa Žuniora, koji zbog povrede zadnje lože neće biti u sastavu za nedjeljni derbi.

Italijanski stručnjak neće moći da računa ni na desnog beka, Danija Karvahala, a od ranije povrede vuku Arda Guler, koji se povrijedio na pripremama, te Edera Militaa i Tiba Kurtou koje očekuje duža pauza.

Ipak, ovi problemi nijesu spriječili Real da sa maksimalnim učinkom uđu u novu sezonu, pošto su jedina ekipa u La Ligi sa svih pet pobjeda do sada, a slavili su i u prvom kolu Lige šampiona protiv Union Berlina 1:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније