Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

19. 09. 2023. 19:24 >> 19:25

SVI ŽELE DA VIDE PORUGALCA

Pometnja u Teheranu zbog dolaska Ronalda

Utakmica azijske Lige šampiona između Persepolisa i Al Nasra u Teheranu izazvala je pravu pometnju, a razlog je dolazak Kristijana Ronalda.

Juče su se pojavili snimci gdje vidi veliki broj navijača koji su na silu htjeli da uđu u hotel u kome su odsjeli fudbaleri saudijskog kluba, želeći da vide portugalsku superzvijezdu, ali su ih u toj namjeri spriječili pripadnici policije

Zbog bezbjednosti, trening Al Nasra pred ovu utakmicu je otkazan.

U međuvremenu, veliki broj navijača je iskoristio dan utakmice, pa su se popeli na brdo ispred hotela, kako bi na kratko mogli da vide, prvenstveno Ronalda, a onda i njegove saigrače.

Slične scene viđene su i prilikom dolaska igrača Al Nasra na stadion u Teheranu, gdje su ljudi trčali za autobusom koji je bio pod policijskom pratnjom.

Posebnu pažnju privukao je dječak, kome nije bilo dozvoljeno da vidi Ronalda nakon čega je u suzama dao izjavu za jedan medij, ali su se u međuvremenu stvari su se na njeguvu sreću nekako promjenile, pa je uspio da se vidi sa svojim idolom, a  prilikom njihovog susreta, pred Portugalcem je izveo čuvenu proslavu gola "siuuu".

Priliku da se sretne sa Ronaldom, iskoristila je i poznata iranska slikarka Fatima, koja mu je na poklon dala dva crteža sa njegovim likom, a on joj je zauzvrat poklonio dres.

Utakmica između Persepolisa i Al Nasra igra se večeras od 20 sati.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније