Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

18. 09. 2023. 21:36 >> 21:36

AFERA "POLjUBAC" UZIMA MAHA

Rubijales prinuđen da proda luksuzni stan zbog velikih sudskih troškova

Bivši predsjednik Fudbalskog saveza Španije, Luis Rubijales, bio je primoran da proda svoj luksuzni stan u Madridu, nakon afere "poljubac" i visokih sudskih troškova.

Vila vrijedna 1.4 miliona evra stavljena je na prodaju jer se Rubijales suočava sa visokim sudskim troškovima nakon što je bez pristanka poljubio fudbalerku Dženi Ermoso i povećanjem alimentacije njegovoj bivšoj ženi i djeci.

Ermoso je ranije podnijela zvaničnu krivičnu tužbu protiv Rubijalesa, pošto je nastavio da negira krivicu za bilo kakve prekršaje.

Sada u pokušaju da obezbijedi sredstva za svoju pravnu borbu, Rubijales je stavio je na prodaju svoj dupleks stan u ekskluzivnom naselju Rosales, u Madridu.

Rubijales je poljubio igračicu, nakon što je Španija trijumfovala nad Engleskom u finalu Svjetskog prvenstva za žene prošlog mjeseca.

On je u početku odbio da podnese ostavku, ali se kasnije povukao sa te funkcije, a privremeno ga je zamijenio Pedro Roka.

Rubijalesu je nedavno izrečena zabrana prilaska Ermoso na 200 metara i ne smije da pokuša da komunicira sa njom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније