Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

14. 09. 2023. 09:49 >> 09:49

KAŽNjEN I NOVČANO

Fudbaler Notingema suspendovan pet mjeseci zbog klađenja

Engleski fudbaler i defanzivac Notingem Foresta, Heri Tofolo, suspendovan je na pet mjeseci iz fudbala zbog kršenja pravila engleskog fudbala, prenio je danas Fudbalski savez te zemlje (FA).

Tofolo je priznao 375 kršenja propisa o klađenju i pored petomjesečne suspenzije kažnjen je i sa 20.956 funti, saopštio je FA.

FA još nije otkrio detalje o prekršajima koji su se desili između 22. januara 2014. i 18. marta 2017. godine.

Sankcije su uvedene nakon saslušanja pred nezavisnom regulatornom komisijom, a puni razlozi za ovakvu odluku biće objavljeni naknadno, saopštio je FA.

Pravila FA kažu da se fudbaleri i treneri "ne smiju kladiti, bilo direktno ili indirektno, niti davati uputstva bilo kome za klađenje".

Tofolo je u Notingem Forest stigao 2022. godine iz Hadersfilda, i za Forest je odigrao 19 utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније