Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш.

11. 09. 2023. 20:47 >> 20:47
1

U EMISIJI "FUDBAL FEST"

Vukčević: Možemo da igramo sa svima, srećan sam što idem u Meksiko

Crnogorski reprezentativac Andrija Vukčević komentarisao je u fudbal festu duele sa selekcijama Litvanije i Bugarske, kao i predstojeće mečeve za plasman na Evropsko prvenstvo. Ističe da naša selekcija može da igra sa svima u grupi.

Pobjede nad Bugarskom bila je važna, ali nema mjesta euforiji.

"Nije bilo pretjeranog slavlja nakon pobjede, ali smo nakon onakve drame svih 90 minuta bili srećni, s obzirom na to da smo igrali dosta vremena sa igračem manje."

Prokomentarisao je meč sa Litvanijom.

"Mislim da smo ušli dosta labavo u prvom poluvremenu, nismo nikako uspjeli da dođemo do zadnje trećine. Ulaskom Jovetića u drugom poluvremenu napravili se razlika, pokazao je koliko znači ekipi. Ostaje žal za Litvanijom, da smo pobijedili bili bi izjednačeni sa Srbijom pred meč u Beogradu. Ušli su mnogo bolje u meč nego što smo mi, možda im se ta borba i zalaganje vratilo tim golom u 94. minutu."

Dodao je:

"Danas se niko ne može lako dobiti, borba i zalaganje je ključ svega."

Postajao je pritisak imperativa pobjede protiv Bugarske.

"Nije bilo lako, uvijek postoji psihološki pritisak pred utakmicu. Osjetila se nevjerovatna energija sa igračem manje, bili smo kompaktni. Mislim da smo zaslužili krajnji rezultat i pogledala nas je sreća. Na kraju se isplatila borba."

Za mjesec dana okupljanje za meč sa Srbijom.

"Imamo direktne susrete sa Srbijom, Mađarskom, Litvanijom, još smo u igri."

Crna Gora i dalje ima šanse za prolaz, a u nekim kalkulacijama dovoljan bi bio i bod u Beogradu.

"Smatram da mi možemo da igramo sa svima u grupi, što smo i pokazali. Treba samo sebe da gledamo, da znamo šta nose i idemo jednu po jednu utakmicu. Nadam se da ćemo svi biti zdravi i spremo dočekati susrete."

Zbog odluke da ostane u Rijeci nakon transfera u Meksiko dobio je mnoge pohvale iz kluba.

" Proveo sam prelijepe godine u Rijeci, osjećao sam se predivno i prihvaćeno od svih. Što se tiče meča sa Lilom, trebao sam ići u Španiju da obavim ljekarske preglede, ali sam po svojoj želji ostao sam u Rijeci. Sastao sam se ujutru sa predstavnicima kluba, predložili su mi da odigram još ovu utakmicu, zbog samog njenog značaja i plasmana u Evropsko takmičenje. Iz poštavanja prema klubu i navijačima odlučio sam da ostanem i odigram."

Vukčeveć je pričao o transferu u Meksiko i ekipi Huareza.

"Iznenadio kad sam čuo za ponudu. Imao sam osjećaj da treba da prihvatim i odlučio sam da odem tamo. Stvarno sam srećan što idem tamo, novi izazov u karijeri, jaka liga, nadam se da će sve biti dobro."

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније