Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш.

07. 09. 2023. 20:29 >> 21:00

NAKON REMIJA SA LITVANIJOM

Radulović: Ovo ne bi ispustio niko, jednostavno nismo takmičari

Selektor naše fudbalske reprezentacije, Miodrag Radulović očekivano nije bio zadovoljan ishodom meča u Kaunasu.

"Ovo ne bi ispustila ni jedna ekipa, samo mi. Ovdje ne igra ulogu ni kvalitet, ni taktika, ni ništa. Jednostavno nismo takmičari." rekao je selektor nakon meča.

"Odigrali smo onako kako smo i najavili, da idemo na pobjedu. Od prvog minuta smo pokušali da se nametnemo protivniku. Međutim, protivnik je dobro odgovorio na tu našu ofanzivu, nismo uspjeli da uspostavimo protok lopte i iskreiramo puno šansi. Imao je Savićević jednu priliku u prvom poluvremenu, ali je to malo za ono što smo tražili." rekao je selektor Miodrag Radulović.

Radulović smatra da su ključni momenti bili poništen gol Krstovića i nedostatak fokusa u posljednja dva minuta.

"U drugom poluvremenu su izmjene uradile ono što smo od njih očekivale, međutim, dvije ključne stvari su se desile da mi večeras ne slavimo. To je VAR koji nas je presjekao nakon dobre igre, onda smo primili gol. Vratili smo se, preokrenuli, dijelilo nas je dva minuta od pobjede i tri boda, ne znam šta bi rekao. Ovo ne bi ispustila ni jedna ekipa, samo mi. Ovdje ne igra ulogu ni kvalitet, ni taktika, ni ništa. Jednostavno nismo takmičari."

Selektor je nastavio:

"Teško mi je da govorim u ovom trenutku, jer za 90 minuta nadigraš protivnika, nažalost, veoma mi je žao što nismo sačuvali tri boda, to bi veoma podiglo ekipu. Moramo što prije ovo da zaboravimo, da se regenerišemo, da budemo u utakmici sa Bugarskom pravi."

Za 72 sata nas čeka duel sa Bugarskom koji se mora dobiti.

"Pokušaćemo da se odmorimo i oporavimo na pravi način. Vidi se da imamo potencijal. Vidi se da je ovoga puta proradio napad, nismo bili fokusirani u odbrani. Ovo više i nisu fudbalski momenti, kada je trebalo biti pametan, sačuvati mrežu još dva minuta, mi to bili nismo. Treba sada zaboraviti, da se pripremimo za Bugarsku, pa ćemo onda praviti detaljnije analize." zaključio je selektor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније