Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ Beta ]

29. 08. 2023. 13:49 >> 13:49

NAKON SVAĐE SA SELEKTOROM

Onana ponovo u reprezentaciji Kameruna

Selektor fudbalske reprezentacije Kameruna Rigobert Song pozvao je danas u ekipu golmana Andrea Onanu, uprkos tome što je čuvar mreže zbog nediscipline poslat kući sa Svjetskog prvenstva u Kataru.

Onana je na spisku 24 igrača za utakmicu protiv Burundija 12. septembra, u kvalifikacijama za Afrički kup. Kamerunu je potreban bod na svom terenu kako bi se plasirao na turnir koji počinje 13. januara u Obali Slonovače.

Onana je prošlog decembra saopštio da je završio reprezentativnu karijeru.

On nije bio u prvom timu za prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru protiv Švajcarske (0:1) zbog neslaganja sa selektorom oko taktike, pa ga je Song poslao kući i rekao da golman mora da bude disciplinovan i da pokaže poštovanje.

Kamerun je poslije toga odigrao neriješeno 3:3 protiv Srbije i pobijedio je Brazil sa 1:0, ali nije uspio da se plasira u osminu finala Mundijala.

Onana je prošle godine ipak rekao da je "Kamerun vječan, kao i njegova ljubav prema reprezentaciji".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније