Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

15. 08. 2023. 22:47 >> 22:50

LŠ - KVALIFIKACIJE

Prošli Galatasaraj, Molde i Kopengahen

Plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona večeras je obezbjedio Galatasaraj koji je na svom terenu slavio protiv ljubljanske Olimpije sa 1:0. Poslije pobjede od 3:0 u prvom meču, turski tim je večeras slavio pogotkom Maura Ikardija u 24. minutu

 Galatasaraj će u posljednjem kolu kvalifikacija igrati protiv Moldea koji je poslije produžetaka u revanš meču pobijedio Ki Klaksvik sa 2:0.

U prvom meču je Klaksvik slavio sa 2:1, ali je večeras ispustio tu prednost. Strijelci za Molde bili su Kristian Eriksen u 17. i Martin Lines u sedmom minutu drugog produžetka.

Mjesto u posljednjem kolu kvalifikacija obezbjedio je Kopenhagen, koji je poslije penala u gostima eliminisao Spartu iz Praga. Nakon 0:0 u Danskoj, večerašnjih regularnih 90 minuta završeno je neriješeno 3:3.

Strijelci za Kopenhagen bili su Jordan Larson Larson u prvom i Viktor Kleson u trećem minutu nadoknade prvog produžetka i u sedmom minutu drugog produžetka. Golove za Spartu postigli su Veljko Birmančević u 80, Ćazim Laci u petom minutu prvog produžetka i Viktor Olatunji u drugom minutu drugog produžetka.

Kopenhagen je u penal seriji slavio sa 4:2.

U plej-ofu, Kopenhagen će igrati protiv Rakova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније