Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

07. 08. 2023. 21:01 >> 21:01

POTPISAO UGOVOR NA TRI GODINE

Inter ima novog golmana: Zomer stigao na "Meacu"

Doskorašnji čuvar mreže Bajerna iz Minhena, Jan Zomer novi je član milanskog Intera.

Švajcarac je na "Đuzepe Meacu" stigao u transferu vrijednom 6 miliona eura, a sa Interom je potpisao ugovor do 2026. godine.

Zomer je bio prva meta "Neroazura" da na golu zamijeni Andre Onanu koji je otišao u Mnačester Junajted, Inter je ostao i bez drugog golmana ovog ljeta, pošto je Samiru Handanoviću istekao ugovor.

Ovaj 34-godišnjak je tokom vikenda i obavio medicinske testove, prije nego što je stavio potpis na ugovor sa novim klubom.

Zomer je najveći dio svoje karijere, osam ipo sezona proveo u Borusiji Menhengladbah, prije nego što je prethodnu polusezonu proveo u Bajernu, kao zamjena za Manuela Nojera, koji je krajem pršle godine slomio nogu na skijanju.

Pored Bodusije, bio je član Bazela i Grashopersa.

U međuvremenu, Interu je još uvijek potreban drugi golman, a njega vide u čuvaru mreže Sampdorije, Emilu Auderu.

Kako je potvrdio njegov agent Tulio Tinti, to bi bila pozajmica sa mogućnošću otkupa, a u suprotnom smjeru bi otišao golman Intera,Filip Stanković, sin bivšeg trenera Sampdorije i bivšeg veziste Intera Dejana Stankovića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније