Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

06. 08. 2023. 23:29 >> 16:11

NAKON PORAZA

Gvardiola: Utakmice više neće trajati 90 minuta, već 100

Pep Gvardiola ,menadžer Mančester Sitija, bio je nezadovoljan nakon načina što je Siti ostao bez titule u Komjuniti Šildu.

Siti je vodio do 101. minuta vodio a izjednačujući gol Trosarda odveo je meč u penal-seriju u kojoj su igrači Arsenala bili precizniji .

Gvardiola smatra da je utakmica bez razloga produžena.

„Imao sam utisak da, bez obzira što smo vodili 1:0, nije se dogodilo mnogo toga da bi utakmica bila produžena za osam minuta", rekao je Gvardiola i dodao:

"Moramo se navići da utakmice više neće trajati 90 minuta, već 100. Sada će nadoknada biti toliko duga da možete da postignete, koliko… sedam golova?!“.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније