Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

03. 08. 2023. 11:12 >> 11:14

TRENER ČELSIJA

Poketino se nada da povreda Nkunkua nije veliki problem

Tener fudbalera Čelsija Maurisio Poketino potvrdio je danas da je napadač Kristofer Nkunku doživio povredu u posljednjoj predsezonskoj utakmici tog kluba protiv Borusije Dortmund odigranoj u Čikagu

Nkunku, koji je ovog ljeta stigao u Čelsi iz Lajpciga, postigao je tri gola na turneji po SAD, ali je poslije samo dvadesetak minuta duela protiv Dortmunda morao da napusti teren.

Ovog 25-godišnjeg fudbalera sada čekaju dodatni ljekarski pregledi, a Poketino nije želio da za povredu okrivi podlogu za igru na Soldžer fildu koja se obično koristi za NFL utakmice i koja je bila u lošem stanju.

"Nadam se da neće biti veliki problem. Pao je tokom akcije i osjetio je bol u koljenu, ali se nadamo da nije ništa veliko. Nadamo se da će vrlo brzo biti sa timom", rekao je Poketino, prenijeli su britanski mediji.

"Rizikovali smo jer teren nije savršen pošto se koristi za drugačiji sport. Ali, neću kriviti teren za povredu. Po meni je to bila samo loša sreća", dodao je on.

Fudbaleri Čelsija i Borusije Dortmund odigrali su na kraju neriješeno 1:1.

Čelsi će novu sezonu u Premijer ligi početi protiv Liverpula na Stanford bridžu naredne nedjelje, 13. avgusta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније