Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

13. 07. 2023. 20:38 >> 20:38

POSLIJE 18 GODINA

Kavani blizu povratka u Južnu Ameriku: Želi ga Boka Juniors

U moru zvučnih transfera iz Evrope na Bliski Istok, mogao bi da se desi jedan takav, ali u suprotnom smjeru, u Južnu Ameriku. Naime, Boka Juniors je zainteresovana za dovođenje Edinsona Kavanija iz Valensije.

Urugvajski napadač je na "Mestalju" stigao prije godinu dana kao slobodan igrač, a klub navodno želi da raskine saradnju sa igrače, pa ne bi trebalo da bude prepreka u realizaciji transfera.

Boka sa igračem pregovara već nedjelju dana, i spremna je da mu ponudi ugovor na dvije godine sa opcijom produženja na još jednu sezonu.

Još se ne zna koliko je klub sa "Bombonjere" sprman da plati Valensiji, pošto Urugvajac ima važeći ugovor sa španskim klubom do ljeta naredne godine.

U igru za Kavanijev potpis je bio uključen i urugvajski Nasional.

Ukoliko dođe do transfera, popularni "Matador" bi se vratio u Južnu Ameriku poslije 18 godina, gdje je nastupao za Danubio iz rodnog Urugvaja u kome je i počeo profesionalnu karijeru.

Pored pomenutog kluba, igrao je iz Palermo, Napoli, Pari Sen Žermen i Mančester Junajted.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније