Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

09. 07. 2023. 22:29 >> 22:34

PROVODI SLOBODNO VRIJEME

Mbape u posjeti rodnom Kamerunu, igra fudbal sa djecom

Dok je saga o odlasku Kilijana Mbapea iz Pari Sen Žermena u Real Madrid glavna tema u sportskim medijima, Francuz je odlučio da slobodno vrijeme pred početak sezone provede u rodnom Kamerunu.

Međutim, on je i tu priliku iskoristio da iskaže nezadovoljstvo i nagovijesti da je na izlaznim vratima kluba.

"Mislim da igranje za PSŽ ne pomaže mnogo jer to je tim koji dijeli, klub koji dijeli", izjavio je Mbape u intervjuu za "Frans Fudbal" i dodao:

"Ne znam šta PSŽ treba da uradi da bi osvojio Ligu šampiona. To nije pitanje za mene. Uradili smo šta smo mogli. Pitajte ljude koji su izgradili tim, koji su izgradili ovaj klub. Ja sam takmičar, kada igram, ja želim da pobijedim. Nikada se neću zasititi pobjedama, a kamoli trofejima".

Nakon ove izjave reagovao je i vlasnik PSŽ-a, Naser Al-Kelaifi koji je kratko odgovorio da "Mbape napusti klub, ako mu je već toliko loše". 

Ipak, Mbape je odlučio da slobodno vrijeme u rodnom Kamerunu provede igrajući mali fudbal sa djecom iz kraja.

"Ponosan sam što sam ovdje i čast mi je što sam u zemlji svog porijekla", izjavio je Mbape tokom posjete Kamerunu, odakle je njegov otac.

Ono što posebno privlači pažnju tokom njegove posjete rodnoj zemlji jeste obezbjeđenje koje ga prati.U sklopu posjete Kamerunu koja će trajati nekoliko dana, Mbape bi trebalo da posjeti i jednu školu čiju je obnovu finansirala njegova fondacija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније