Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Г.Р.

27. 06. 2023. 16:38 >> 16:38

PORIJEKLOM IZ CRNE GORE

Luka Račić novi igrač Slaven Belupa

Luka Račić, defanzivac crnogorskih korijena sa 26 nastupa za mlađe selekcije Danske, potpisao je dvogodišnji ugovor sa hrvatskim prvoligašem, Slaven Belupom.

Dvadesetčetvorogodišnji Račić bio je kapiten juniora Kopenhagena, sa njima je igrao omladinsku Ligu šampiona, a nastupao je i na kadetskom prvenstvu Evrope.

U dresu Brentforda odigrao je 11 utakmica, engleski premijerligaš slao ga je na pozajmice u Nortempton i Koge, a posljednju sezonu proveo je u Sonderiski - dva boda nedostajala su tom klubu da uđe u najjaču dansku ligu.

Zanimljivo, sa druge pozicije u elitu se plasirao Hvidovre, tim čiju je mrežu standardno čuvao Lukin brat od ujaka i naš bivši mladi reprezentativac, Filip Đukić.

Račić je centralni bek, visok 187 centimetara, dva gola postigao je za Sonderisku na 25 mečeva u protekloj sezoni, a u klubu iz Koprivnice treniraće ga nekadašnji šef stručnog štaba Salcburga, Minhena 1860 i Ferencvaroša, Rikardo Moniz.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније