Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

20. 06. 2023. 20:25 >> 20:45

ČESI PREJAKI

Radulović: Težak poraz, ali meni je pokazao dosta toga

Selektor crnogorskih fudbalera Miodrag Radulović kazao je da to što smo igrali bez sedam standardnih prvotimaca bilo previše za kvalitetnu ekipu kao što je Češka. On je ocijenio da je dobra stvar što smo u ovom meču dobili dva igrača - Andriju Radulovića i Dritona Camaja.

"U odnosu na prošlu utakmicu smo imali sedam novih igrača i sigurno da to nije moglo da funkcioniše kao protiv Mađara. Težak je termin, kraj je sezone. Imali smo izvanrednog protivnika, koji uvijek igra velika takmičenja. Oni su atlete, fizčki nadmoćni i u tom segmetu nismo mogli da im pariramo", kazao je selektor za RTCG i dodao:

"Ima potencijala, dobili smo Radulovića i Camaja, ali ono što nije dobro je da je nakon tri dobre utakmice u kvalifikacijama, došao ovakakv poraz. Meni je ovaj meč poslužio. U takmičarskim utakmicama je sve štimalo, danas nije, mnogi nijesu iskoristili šansu.

On se osvrnuo na to što danas nije igrao Stevan Jovetić.

"Jovetić se dosta potrošio tokom sezone i protiv Mađarkse, brzo će septembar, moramo da ga sačuvamo", kazao je Radulović.

On je kazao da je protiv Mađarske procijenio da je potrebniji Hakšabanović nego Camaj.

"Znate kako, u trenutku objavljivanja spiska imali smo pet povrijeđenih igrača. Oni su se oporavili, pa sam dao prednost Hakšabanoviću. U Mađarskoj nije imao dobru drugu polusezonu, ali trenira dobro i danas je pokazao kvalitet", istakao je selektor.

Crnogorski vezista Driton Camaj kazao je da mu je današnji gol protiv Češke najdraži u karijeri.

"Ovo mi je najljepši i najdraži gol u karijeri. U drugom dijelu smo bili bolji, zaslužili smo više. Umor je učinio svoje, selektor je dao igračima koji manje igraju priliku", kazao je Camaj.

On nije počeo meč protiv Mađarske, iako su mnogi to očekivali...

"Selektor je odlučio, poštujem , uvijek sam spreman za reprezentaiju", kazao je igrač Kišvarde.

Andrija Radulović je kao i Camaj unio živost u igri naše selekcije.

"Drago mi je zbog debija, zahvalio bi se selektoru što mi jer pružio priliku. Propustio sam zicer, koji je mogao da okrene utakmicu u našu korist. Platio sam danas neiskustvu", kazao je Radulović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније