Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ Beta ]

10. 06. 2023. 15:33   >>  15:34

ZA 200 MILIONA

Vlasnici NFL tima kupili Lids

Vlasnici NFL kluba San Francisko fortinajnersa postigli su dogovor o kupovini kompletnog udjela u engleskom fudbalskom klubu Lids, saopštio je danas taj klub.

Ova grupacija koja vodi tim u američkom fudbalu, do sada je imala 44 odsto udjela u Lidsu, koji je na kraju sezone ispao u Čempionšip.

"Dvije strane nastavljaju da rade na detaljima... Klub ostaje potpuno fokusiran na brzi povratak u Premijer ligu", navodi se u saopštenju.

Prema navodima medija na vrijednost ugovora uticalo je ispadanje kluba u drugi rang takmičenja, pa je umjesto 460 miliona eura italijanski biznismen na čelu Lidsa Andrea Radricani za prodaju dobio 200 miliona eura.

Radricani je od 2017. godine bio na čelu Lidsa, a klub je u njegovom mandatu poslije 16 godina došao do Premijer lige (2020.).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније