Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

09. 06. 2023. 20:39 >> 20:39

LIGA ŠAMPIONA

Gvardiola: Imamo plan za Inter, u finalu nema favorita

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola rekao je da je njegova ekipa spremna za finale Lige šampiona protiv Intera, ali da u tom duelu nema favorita.

"Imaćemo plan, ideju sam saopštio igračima. Ako bude dobro, dan će biti dobar. Ako pođe loše, dan će biti loš. Spremni smo. Ja imam osjećaj da smo spremni i da će igrači dati apsolutno sve. Važno je kada igrate finale da imate stabilnost u onome što morate da uradite. Ali, u finalu postoje trenuci koji mogu da postanu ludi. U tim trenucima nema taktike i to je samo želja. Međutim, morate da budete stabilni u finalu. Dobro se branite, napadajte i imate kontrolu. Morate biti strpljivi", rekao je Gvardiola.

Siti je igrao u finalu Lige šampiona prije dvije godine, ali su tada poraženi od Čelsija 1:0. Međutim, Gvardiola smatra da se ta utakmica ne mgože porediti sa sjutrašnjim duelom.

Španski stručnjak je takođe dodao da u finalu nema favorita.

"Na kraju utakmice, ko bude najbolji tokom 90 minuta, biće pobjednik, a samim tim i favorit. Nije važno šta se dešavalo u prošlosti ili u sezoni. Ako pogledate stvarno u prošlost, ljudi bi mogli da kažu Inter. Veći su od nas. Ali, to nije važno. Favorit ili bez favorita... Nije važno. Bolji tim će napraviti razliku i osvojiti pehar", zaključio je Gvardiola.

Inter je u tri puta osvajao Ligu šampiona 1964, 1965. i 2010. godine, dok "Građani" jure svoju prvu titulu prvaka Evrope.

Finale se igra sjutra na stadionu "Ataturk" u Istanbulu sa početkom u 21 sat.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније