Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

07. 06. 2023. 11:08 >> 11:08

Efekat odlaska Mesija: PSŽ gubi milione pratilaca na društvenim mrežama

Pariz Sen Žermen je počeo da osjeća efekte odlaska iz kluba Lionela Mesija.

Saopštenje Argentinca da napušta klub, odrazilo se odmah na broj pratilaca na društvenim mrežama.

Dok je Mesi nosio dres, oni su imali 70,4 miliona pratilaca na Instagramu, samo dva dana nakon njegove objave da nije više igrač, ta brojka iznosila je 68 (gubitak od dva miliona i 400.000 u dva dana), i dalje je u padu.

Iako je za tradicionalne ljubitelej fudbala ovakav podatak potpuno nebitan, sa marketinške strane objašnjava kolika je moć velikih zvijezda u projekciji i brendiranju timova.

PSŽ je zato, od momenta kada je klub preuzela katarska familija, uvijek imao velika marketinška imena, poput Dejvida Bekama, Nejmara, Zlatana Ibrahimovića, Kilijana Mbapea, Lionela Mesija...

Oni su i prvi klub koji je uspio da se uveše sa Air Džordan linijom, pa tako i da ima specijalne dresove sa kultnim logom, koji se do sada povezivao samo za košarku.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније