Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

02. 06. 2023. 15:12   >>  15:12

PRIJEM POVODOM TITULE

Injac: Glavni grad uz FK Budućnost

Gradonačelnica Podgorice prof. dr Olivera Injac, sa saradnicima, upriličila je prijem za rukovodstvo i igrače Fudbalskog kluba „Budućnost“, povodom osvajanja titule šampiona Crne Gore.

„U ime Glavnog grada, ali i u lično ime želim da vam čestitam na ostvarenom rezultatu. Vi ste simbol Podgorice i zaista je za ponos imati ovakvu ekipu. Glavni grad će biti siguran oslonac kluba, posebno u periodu kada je važno da zadržite fokus na dobrim rezultatima i uspjehu koji ste postigli!“, kazala je Injac i dodala da će nova vizija razvoja Podgorice, ali i cijele Crne Gore značiti i veću podršku sportu.

„Mi mislimo o budućnosti naše „Budućnosti“ i zato ćete u Glavnom gradu uvijek imati snažmu podršku. Suština je igrati, vjerovati u sebe i gledati u dane koji donose nove sportske izazove“, poručila je Injac.

Najtrofejniji crnogorski klub pozdravila je i predsjednica Skupštine Glavnog grada dr Jelena Borovinić Bojović, kao i zamjenici gradonačelnice Luka Rakčević i Danilo Šaranović koji su im, ujedinjeni u stavu da je Fudbalski klub „Budućnost“ ponos Podgorice i Crne Gore, čestitali na velikom uspjehu uz uvjerenje da podrška Glavnog grada ni u kom smislu neće izostati. Kako su kazali, vjeruju da ćemo se u narednom periodu zajedno radovati izuzetnim rezultatima kluba koji za sve Podgoričane ima nemjerljiv značaj u sportskom i emotivnom smislu.

Izvršni direktor FK „Budućnost“ Novak Novaković zahvalio je rukovodstvu Glavnog grada na srdačnoj dobrodošlici i čestitkama.
„Uvjeren sam da ćemo uz podršku Glavnog grada imati sigurnost koju smo imali do sada, jer to mnogo znači za sve nas i upravo nas je to jedinstvo vodilo ka vrhu koji smo osvojili. Dokazali smo da smo možda najveći klub i sportska institucija u Crnoj Gori“, kazao je Novaković.

Riječi zahvalnosti uputili su i sportski direktor Anto Drobnjak, trener Miodrag Džudović, Dušan Mijović i kapiten Petar Grbić.
Na sastanku je zaključeno da je FK Budućnost, ne samo sportski kolektiv, već ponos i simbol Podgorice i da će Glavni grad učiniti sve da ostane na vrhu i nastavi da ostvaruje respektabilne rezultate, kako u Crnoj Gori, tako i van nje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније