Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

29. 05. 2023. 19:20 >> 19:20

NAKON OTKAZA KANU I SALIHAMIDžIĆU

Kimih ogorčen na upravu Bajerna: Ne daju se otkazi na dan kad se slavi titula

Fudbaler Bajern Minhena Džošua Kimih kazao je da nije očekivao da će uprava kluba na dan proslave titule uručiti otkaze čelnicima kluba Oliveru Kanu i Hasanu Salihamidžiću.

"Moja osjećanja su pomješana povom toga, ne mogu reći da mi je svejedno", kazao je jedan od najboljih fudbalera Bajerna.

Bajern je u nevjerovatnoj završnici osvojio 11. uzastopnu titulu prvaka Njemačke, ispred Borusje iz Dortmunda, a uprava kluba je isti dan, nakon kraja utakmice saopštila da su Kan i Salihamidžić "bivši".

"Ne, nisam znao da će oni dobiti otkaz. Iznenadilo nas je što se tako nešto dogodilo na dan proslave titule prvaka. Nezavisno od toga da li mislite da je to dobra ili loša odluka, klub je mogao sačekati dva ili tri dana s objavom. Ne želim da dajem ocjenu da li je odluka dobra ili loša, ali je čudno osvojiti titulu prvaka u takvoj završnici Bundeslige i onda dobiti takvu vijest", kazao je Kimih.

On pak nije želio da komentariše da li misli da je odluka ispravna.

"To nije u mom dometu, imaju ljudi koji odlučuju o tome".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније