Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

28. 05. 2023. 11:30   >>  11:30

BUNDESLIGA

U Bajernu zadovoljni: Titula za pamćenje

Golom Džamala Musijale u 90. minutu utakmice protiv Kelna, Bajern je 11. put uzastopno osvojio titulu prvaka Njemačke.

"Bavarci" su sezonu završili bodovno poravnati za Borusijom iz Dortmunda koja je igrala samo 1:1 sa Majncom, ali je zbog bolje gol razlike titula ostala u Minhenu.

Musijala, koji je ušao samo četiri minuta prije odlučujućeg pogotka, rekao je da je njegova ekipa srećna što je odbranila titulu.

"Bio je to nevjerovatan trenutak. Nisam previše razmišljao, samo sam slavio. Trebalo je najmanje minut dok nisam provjerio. Morao sam da dam sve od sebe, nismo imali šta da izgubimo. Nije bila dobra sezona od nas, znamo to, ali i dalje smo nevjerovatno srećni što smo šampioni. Sada ćemo zaista proslaviti", izjavio je Musijaja.

Kapiten "Bavaraca" Tomas Miler, kome je ovo 12. titula u Bundesligi, ističe da je ovo bila titula za pamćenje.

"Ovaj osjeća je nevjerovatan. Ono što vam prođe kroz glavu kada je Džamal postigao gol, to je posebno. Svako ko je zainteresovan za ljemački fudbal sigurno će suptilno pomisliti da mi to ne zaslužujemo. Mogu to da razumijem. Druga polovina naše sezone bila je haotična. Ali ovaj trenutak je i dalje nevjerovatan za tim. To je nešto što ćete pamtiti”, istakao je Miler.

Trener minhenskog velikana istakao je da je njegova ekipa pokazala reakciju i da je zadovoljan osvajanjem trofeja.

"Kada Sane nije postigao gol, mislio sam da je ova utakmica sumirala sve vrijeme koje sam proveo kao glavni trener. Dobar, dominantan početak, lijep gol, zasluženo vođstvo, sve pod kontrolom, brojne šanse da uvećamo vođstvo, što nismo uradili, i onda je stigla kazna. Danas smo ponovo pokazali reakciju. Moramo da budemo više vođeni ciljevima i više fokusirani. Ali ipak, zadovoljan sam zbog igrača i cijelog osoblja”, izjavio je trener Bajerna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније