Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

24. 05. 2023. 19:34   >>  19:34

LAKŠI ŽRIJEB ZA LŠ

Oduzimanje bodova Juventusu olakšava posao Arsenalu

Oduzimanjem bodova Juventusu udaljio je klub od grupne faze Lige šampiona naredne sezone, a to će iskoristiti Arsenal.

Zbog ove situacije Arsenal, koji je završio na drugom mjestu Premijer lige, naći će se u drugom šeširi pred žrijeb grupa za Ligu šampiona, a samim tim će imati lakše protivnike, barem na papiru.

Da podsjetimo, Juventusu su prije dva da smanjena kazna sa 15 na 10 oduzetih bodova, pa je klub iz Torina sa druge pao na sedmu poziciju, te će se teško domoći elitnog takmičenja naredne sezone.

Dva kola prije kraja prvenstva "Stara dama" ima pet bodova manje od Milana koji drži poslednju poziciju koja vodi u Ligu šampiona.

Prema UEFA koeficijentu Arsenal je trenutno na 28. poziciji, a Juventus na 27, pa bi u slučaju da se italijanski tim ne plasira u Ligu šampiona, klub iz Londona bio u drugom šeširu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније