Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

21. 05. 2023. 19:54 >> 22:05

ISKRA ISPALA

Jezero iznenadilo Budućnost, ništa od šampionskog slavlja

Fudbaleri Budućnosti poraženi su od Jezera pod Goricom 3:1, dok je Sutjeska savladala Petrovac nakon preokret na svom terenu 2:1, pa je odluka o šampionu Crne Gore odložena za posljednje kolo. U posljednjih 90 minuta Podgoričani i Nikšićani ulaze sa istim brojem bodova (67), s tim što izabranici Miodraga Džudovića imaju bolji međusobni skor.

 U 36. kolu Budućnost ide u Bar na megdan Mornaru, Sutjeska gostuje Arsenalu.

Budućnost je danas od starta preuzela inicijativu, u prvih pola sata imala dvije odlične prilike, ali je završnica prvog dijela pripala gostima.

Sekulić je u 20. minutu sa desetak metara, neometan, šutirao pravo u Kastratovića, da bi dva minuta kasnije Adžić nakon prekida šutirao glavom, a golman Plavljana krajnjim naporom odbranio.

Međutim, od toga trenuta Jezero je bilo opasnije. Kontru tri na dva gostiju završio je Bošnjak, koji je šutirao sa ivice kaznenog prostora,a Pavličić odbio loptu u korner.

Nedugo zatim, pokušao je Redžepagić glavom, a Pavličić još jednom dobro intervenisao, pa je nakon 45 minuta igre ostalo 0:0.

I onda na startu nastavka šok za domaćina - Bošnjak je iskoristio smušenu reakciju odbrane Budućnosti, izašao sam ispred Pavličića, obišao ga i poslao loptu u mrežu.

Samo minut kasnije sjajna kontra Jezera, ali je Škrijelj iskosa sa desne strane pucao pored stative.

Ono što nije on, učinio je Kontić u 55. minutu. Pogodio je iskosa sa lijeve strane bliži ugao i duplirao prednost gostiju

Još jednu dobru priliku potom propustili su gosti, da bi Budućnost u 62. minutu smanjila nakon sporne situacije.

Naime, golman Kastratović je uhvatio loptu nakon jednog centaršuta, a onda mu je Sekulić izbio iz ruku i poslao u mrežu.

Budućnost je potom pojačala pritisak, a najbolju šansu do kraja imao je Sekulić , koji je šutirao sa 13-14 metara, ali je Kastrotović sjajno odbranio...

Tačku na pobjedu Jezera stavio je Pavlović pogotkom iz slobodnog udarca u 90. minutu.

U Nikšiću, Petrovac je vodio golom Dubljevića, ali je najbolji strijelac lige Konrad sa dva gola donio pobjedu domaćinu 2:1.

U ostalim mečevima, pobjede su upisali Dečić i Arsenal, pa i oni ulaze u posljednje kolo poravnati.

Tuzani su pobijedili Jedinstvo na svom terenu 2:0, dok su Tivćani odnijeli bodove iz Pljevalja 2:1.

U Danilovgradu, Iskra i Mornar su remizirali 1:1. Danilovgrađani su ispali iz lige, dok će Barani u posljednjem kolu pokušati da izbore opstanak bez baraža.

Imaju dva boda više od Jezera, ali dočekuju Budućnost.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније