Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

16. 05. 2023. 13:47 >> 13:47

VJEROVATNO ODLAZI NA KRAJU SEZONE

Mane na izlaznim vratima Bajerna

Senegalski fudbaler Sadio Mane će vjerovatno napustiti minhenski Bajern poslije samo jedne sezone u klubu u koji je prošlog ljeta došao iz Liverpula, prenosi "Skaj Sport".

Senegalski napadač nije uspio da obezbijedi sigurno mjesto u startnoj postavi pod novim trenerom Tomasom Tuhelom, iako je psotigao 12 golova u svim takmičenjima, a prema pisanju Skaja, povratak u Premijer ligu je najrealnija opcija, prevashodno zbog Maneove godišnje plate (20 miliona evra).

Mane je započeo samo šest od Bajernovih 11 ligaških utakmica nakon što se oporavio od povrede u februaru, a postigao je i jedan gol.

Ono što bi, takođe, moglo da utiče na Maneov odlazak na kraju sezone jeste incident sa saigračem Lirojm Saneom, zbog koga je Senegalac suspendovan na jednu utakmicu, a navodno je izgubio i povjerenje ostalih igrača.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније