Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

15. 05. 2023. 10:46 >> 10:46

PREMIJER LIGA

Arteta se izvinio navijačima: Odgovornost je isključivo moja

Menadžer Arsenala Mikel Arteta nije krio nezadovoljstvo nakon jučerašnjeg ubjedljivog poraza od Brajtona 3:0 na svom terenu, čime je njegov tim praktično izgubio šanse da osvoji titulu u Premijer ligi.

Londonski klub je drugi na tabeli sa 81 bodom, četiri manje od Sitija, ali i sa utakmicom više od glavnog kandidata za titulu.

"U ovom trenutku osjećam jedino frustraciju, osjećam kao da smo se predali u drugom poluvremenu, a borili smo se toliko mnogo kako bismo uopšte bili u ovoj poziciji. Trebalo je da zagrizemo, da nastavimo da jurimo san. Ne može se uraditi ono što smo mi uradili u drugom poluvremenu. Mnogo stvari moramo da analiziramo, da vidimo da li je naš tim uopšte sposoban da uradi to što treba na najvećoj pozornici", rekao je Arteta i dodao:

"Ono što je ovaj tim uradio u prethodnih deset mjeseci više je od onoga što je bilo ko očekivao, ali to zauzvrat diže i očekivanja. To stvara i entuzijazam, sreću, radost i osjećaj da moramo nešto da uradimo, a sa tim se treba izboriti. Odgovornost je moja da tako bude. Mrzim ovaj osjećaj kada su ljudi iznevjereni i zbog toga se najviše kajem danas. Moramo da se izvinimo zbog toga. Moj posao jeste da izvučem ono najbolje iz svakoga. Probao sam, ali očigledno sad nisam uspio“, zaključio je Arteta.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније