Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

05. 05. 2023. 12:49 >> 12:49

PREMIJER LIGA

Brajton misli na iduću sezonu: Stižu Džejms Milner i Žoao Pedro?

Nakon što su u 99. minutu utakmice srušili po drugi put u sezoni Mančester junajted (prvi put u istoriji da im se te desi), ekipa Brajtnona već danas donosi vijest o prvom pojačanju za iduću sezonu - univerzalcu Liverpula Džejmsu Milneru.

Možda na prvu i ne izgleda da je potpis fudbalera koji je duboko u veteranskim danima sa 37 godina dobra ideja, ali upravo je to tip igrača koji fali sjajnim "Galebovima".

Oni su ovom pobjedom napravili ogroman korak ka evropskim takmičenjima naredne sezone, a niko na Amaksu ne pomišlja da Brajton bude "jednosezonsko čudo", već da se dugoročno uglave u sam vrh engleskog fudbala.

Roster "plavo-bijelih" je krcat mladim zvijezdama i zato dolazak jednog iskusnog igrača znači puno.

Sa njim Roberto De Zebri dobija dodatnog trenera na terenu, i uzora u svlačionici.

Milner je sa Liverpulom osvojio svaki mogući trofej u profesionalnom fudbalu, a njegovo zalaganje i podređivanje ekipi može i te kako da ima dobar uticaj u svlačionici Brajtona.

Naravno nije Milner glavan meta prelaznog roka, pa tako se očekuje i u narednim danima da se ozvaniči dolazak super talentovanog 21-godišnjeg brazilskog napadača iz Votforda Žoaa Pedra.

Perdo se nalazio na meti brojnih premijerligaša i Brajtonov uspjeh da ga dovede značiće upraovo ono što svi na Amaksu žele da pokažu - Brajtonu je mjesto u vrhu engleskog fudbala.

Za Brazilca će da izdvoje 37 miliona eura, što je rekord kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније