Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Д.П.

18. 04. 2023. 17:47   >>  17:47

PRIJATELjSKI MEČ U PODGORICI

Poraz mlađih kadeta od vršnjaka iz Hrvatske

Mlađa kadetska reprezentacija poražena je od vršnjaka iz Hrvatske 3:2 u prijateljskom meču na trening kampu Fudbalskog saveza Crne Gore na Starom aerodromu.

Hrvati su od starta nametnuli ritam, naši momci pokušali iz nekoliko kontri, ali već u 16. minutu gosti su stigli do vođstva, preko ofanzivca Rijeke, Frana Mohorivičića.

Po primljenom golu naš tim se trgao i izjednačio - lijepu akciju završio je kapiten Lazar Savović u 25. minutu.

Serije izmjena na obje strane u nastavku nisu donijele promjenu stanja na terenu, ali su crveni igrali hrabro. Hrvatska je i u finišu prvog ali i u nastavku imala mnogo prilika a ubacivanje s desne strane iskoristio je Mohorovičić u 58. minutu i pogodio drugi put na meču za 2:1. U finišu sličan gol primila je naša ekipa na prvom meču selektora Minje Ljumovića u Podgorici.

Strijelac je bio Tomić u 82. minutu, da bi svega dva minuta kasnije iz penala konačnih 3:2 postavio Nenad Miranović. Veliku šansu za izjednačenje u nadoknadi propustio je Pavle Roćenović.

Selekcije Crne Gore i Hrvatske odigraće drugi meč, takođe na kampu FSCG, u četvrtak, sa početkom od 10 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније